Loading Events
This event has passed.

TREND & FARVE SS22

Sæsonen SS22 vil fortsat være påvirket af pandemien. En grundlæggende transformation af modebranchen er fortsat i gang med bæredygtighed og digitalisering som ledende trends. På kollektionsniveau er der plads til forskellige reaktioner og behov, som afspejles i moden. Fra husmorkjolen til protective lounge. SS22 befinder sig en forandret verden, hvor også trend og inspiration vil være anderledes.

DM&T kan endnu en gang tilbyde sine medlemmer inspirationsseminar med SPOTT.  Fokus på dame-, herre- og børnemode aw21/22 med masser af kommerciel inspiration. Få baggrundsindsigt, klare farveindikationer og inspirerende billeder. Derudover giver SPOTT indsigt og indblik i tendenser som influerer modebranchen. Samlet set masser inspiration som fører dig fra trend til business.

Kontakt kreativ chef As Øland
hos DM&T for info og priser.

DU FÅR

  • Kickstart til din inspirationsprocess
  • SS22 dame-, herre-, og børnemode trends
  • Trends, billeder og keywords
  • Forbrug og marked update – post pandemic time?
  • Præsentation udleveret som PDF

 

Om SPOTT

SPOTTs mission er at inspirere designere og kreative, såvel som give jer redskaber til at omsætte trends til business. I dag er kunsten nemlig ikke længere at spotte de nye trends. Kunsten er derimod at målrette trends til den enkelte virksomhed. Det kræver en ny og innovativ tilgang til trends, som giver mere velkvalificerede og målrettede valg af trends i forhold til kunder og markeder. Hos SPOTT får du derudover skandinaviske trends med internationalt input. SPOTT er nemlig medlem af Heimtextils trendtable og Color Marketing Group.

 

Go to Top