Loading Events

TREND & FARVE aw21/22 – NU ONLINE!

Provokationen i genderless er væk, og selv i mainstream der frit valg blandt arketyperne i herre og damemoden. Derfor er byder sæsonen aw21/22 både på romantisk mash up og raffineret suit up til både herre og dame. Yderligere er der mindre sport men til gengæld forsættelse af utility med nye detaljer. Den distruptive tid med desperat søgen efter retning afspejles i modens proces, som stoppes, gentænkes påny og forherliges.

DM&T kan endnu en gang tilbyde sine medlemmer inspirationsseminar med SPOTT.  Fokus på dame-, herre- og børnemode aw21/22 med masser af kommerciel inspiration. Få baggrundsindsigt, klare farveindikationer og inspirerende billeder. Derudover giver SPOTT indsigt og indblik i tendenser som influerer modebranchen. Samlet set masser inspiration som fører dig fra trend til business.

Kontakt kreativ chef As Øland
hos DM&T for info og priser.

DU FÅR

  • ONLINE Kickstart til din inspirationsprocess – hvor end du er
  • AW21/22 dame-, herre-, og børnemode trends
  • Trends, billeder og keywords
  • Forbrug og marked update – post pandemic time?
  • Online fordel: Mulighed for Q&A
  • Online fordel: Mulighed for at tilgå optagelse efterfølgende
  • Præsentation udleveret som PDF

 

Om SPOTT

SPOTTs mission er at inspirere designere og kreative, såvel som give jer redskaber til at omsætte trends til business. I dag er kunsten nemlig ikke længere at spotte de nye trends. Kunsten er derimod at målrette trends til den enkelte virksomhed. Det kræver en ny og innovativ tilgang til trends, som giver mere velkvalificerede og målrettede valg af trends i forhold til kunder og markeder. Hos SPOTT får du derudover skandinaviske trends med internationalt input. SPOTT er nemlig medlem af Heimtextils trendtable og Color Marketing Group.