Loading Events

Midt i en game-changing tid har SPOTT været begravet i farver, trends, forbrugerviden og sammensat et online seminar med ny inspiration og indsigt til tiden fremover.

Kan man fortsætte i samme spor som før Convid-19?
Hvilken betydning får det for interiør-kategorien?
Vil forbrugerne købe interiør, som de plejer?

SPOTT tegner scenarier for fremtiden og inspirerer med trends til tidsånden. Du får samme kvalitet, som du plejer, men det afholdes ONLINE.
(uden download eller video-deltagelse)

DU FÅR:
  • Interiør 2021/22 i billeder og keywords
  • PDF download og optagelse efterfølgende
  • Segmenterede trends
  • 2021/22 farvenumre angivet i Pantone TCX/C/U og CMYK
  • Forbruger, business og marked update
  • Mulighed for at stille spørgsmål

Vi ser frem til at inspirere dig!

TILMELD DIG HER

SPOTT er samarbejdspartner med Dansk Mode & Textil. Derfor tilbyder vi 20 procent rabat på deltagerprisen til medlemmer. Tilmeld dig via kontaktformen for at opnå rabat.

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Firma (skal udfyldes)

Telefonnummer

Ekstra info

heimtextil_logo

 

 

 

 

 

Om SPOTT

SPOTTs mission er at inspirere designere og kreative, såvel som give jer redskaber til at omsætte trends til business. I dag er kunsten nemlig ikke længere at spotte de nye trends. Kunsten er derimod at målrette trends til den enkelte virksomhed. Det kræver en ny og innovativ tilgang til trends, som giver mere velkvalificerede og målrettede valg af trends i forhold til kunder og markeder. Hos SPOTT får derudover skandinaviske trends i et internationalt perspektiv. SPOTT er nemlig medlem af Heimtextils trendtable og Color Marketing Group.