Loading Events
This event has passed.

Ved du, at det nye grønne slet ikke er grønt? eller at det nye er ældgammelt?

Trendseminaret SPOTT INTERIOR 20/21 giver dig de nye interiør trends og inspiration til farver, design og indretning. Du får viden til udvikling og trends du kan omsætte til den næste kollektion.

Med SPOTTs unikke tilgang til trends underbygges trendvalgene med velfunderet forbrugerteori, og farverne udvikles  med international inspiration. Derfor er SPOTT din kilde til velformidlet trendinspiration, du kan omsætte til business.

HVORFOR VÆLGE SPOTT?
  • PDF download vs. tag dine egne noter
  • Interiør fokus vs. flere kategorier
  • Segmenterede trends vs. flyvske ideer
  • 20/21 farver i PANTONE TCX prøver vs. digitale farver
  • Forståelig og relevant  vs. kryptiske overskrifter
  • Business-orienteret vs. abstrakt

SPOTT er samarbejdspartner med Dansk Mode & Textil. Derfor tilbyder vi 20 procent rabat på deltagerprisen til medlemmer.

Vi ser frem til at inspirere dig!

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Firma (skal udfyldes)

Telefonnummer

Vælg dato og lokation: (skal udfyldes)
13-6 i HER

Ekstra info

heimtextil_logo

 

 

 

 

 

Om SPOTT

SPOTTs mission er at inspirere designere og kreative, såvel som give jer redskaber til at omsætte trends til business. I dag er kunsten nemlig ikke længere at spotte de nye trends. Kunsten er derimod at målrette trends til den enkelte virksomhed. Det kræver en ny og innovativ tilgang til trends, som giver mere velkvalificerede og målrettede valg af trends i forhold til kunder og markeder. Hos SPOTT får derudover skandinaviske trends i et internationalt perspektiv. SPOTT er nemlig medlem af Heimtextils trendtable og Color Marketing Group.