Loading Events
 • This event has passed.

[one_half spacing=”yes” last=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” class=”” id=””]

INTERIØR & FORBRUG 2018

Hvilke trends er på agendaen for interiør i 2018, hvad sker der med forbrugerne og interiørforbruget de kommende år, og hvordan sælger du til de nye forbrugere? 

Få svar på spørgsmålene og meget mere på FAGAs trendseminar den 28. og 30. marts, hvor trendeksperterne Anja Gaede og Jakob Søndergaard fra SPOTT bl.a. giver dig indsigt i de nyeste forbrugertrends, fokuserer på de nye forbrugere og valg af sociale medieplatforme og selvfølgelig ikke mindst sætter masser af ord, billeder og farver på sæsonen 2018 med specifik fokus på interiør og bolig.

PÅ PROGRAMMET

  • Vi indstiller trend GPS’en på 2017-2020
  • Marked, forbrug, new business, hvor ligger pengene mod 2020
  • Hvordan sælge til de nye forbrugere (”årgang 0” bliver voksne i 2018)
  • Valg af sociale medieplatforme
  • Interiør- og boligtrends og farverne for 2018
  • Hvilke trends og farver matcher din virksomhed og dine kunder?
  • Farve-top-5 2018

KUN FOR FAGA MEDLEMMER
TILMELD DIG HER

[separator style_type=”none” top_margin=”50″ bottom_margin=”0″ sep_color=”” icon=”” width=”” class=”” id=””]

[/one_half]

[one_half spacing=”yes” last=”yes” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” class=”” id=””]´

Om SPOTT

Hos SPOTT kalder vi os Lifestyle Business Developers. Vi har viden til at udvikle din virksomhed i livsstilsbranchen. Vores mission er at inspirere designere og kreative, såvel som give jer redskaber til at omsætte trends til business. I dag er kunsten nemlig ikke længere at spotte de nye trends. Kunsten er derimod at målrette trends til den enkelte virksomhed. Det kræver en ny og innovativ tilgang til trends, som giver mere velkvalificerede og målrettede valg af trends i forhold til kunder og markeder. Vi hjælper med at gøre det komplicerede trendudbud simpelt. Hos SPOTT får du målrettet trendviden og forbrugerindsigt, som giver business.

[/one_half]