Produkter 2018-01-22T15:30:32+00:00

Nytænkning og perspektiv

SPOTT leverer målrettet inspiration og indspark gennem foredrag med en top- professionel performance. Vores foredrag baserer sig på skræddersyet viden med udgangspunkt i modtageren.
Se listen af tidligere foredrag her

Målrettet rådgivning

Har du brug for strategisk eller kreativ sparring? SPOTT er specialister i rådgivning til livsstilsvirksomheder og giver dig målrettet rådgivning om fremtidens forbrug, trends og marked. Book en design eller business konsultation.
Læs mere her

Fra trend til business

SPOTTs unikke tilgang til trend giver dig inspiration, som du kan omsætte trend til business. Kommercielt og konkret materiale er en selvfølge. Du kan købe, lytte eller leje din trendinspiration her

Trend, mode og livsstil

SPOTT favner fremtid og trends i velskrevne og forståelige tekster. Det kan være alt fra trendartikler til mere samfundsorienterede emner. Alle tekster er målrettet mediet og læserskare.
Se eksempler her

Kreativ sparringspartner

Bliv klar til at designe med SPOTT som kreativ sparringspartner. Vi leverer 1:1 trendoplæg målrettet jeres kunder, så I kan designe en kollektion, der matcher trends og forbrugere.

Butikken helt tæt på

SPOTT tilbyder at lave butikscheck. Vi bruger en dag sammen i din butik, hvor vi kigger på salgsoptimering. Butikschecket opfølges af en kort rapport med anbefalinger og prioriteringer.
Læs mere her
TILMELD

Få guiden HOW TO TURN TREND INTO BUSINESS gratis!

Tilmeld dig SPOTTs nyhedsbrev og få guiden
TILMELD