Anti-trend er en trend

/, Trend/Anti-trend er en trend

Anti-trend er en trend

Efter krisen har der været enormt fokus på at brands skal holde sig til sit DNA, og ikke hoppe på enhver ny trend. En ”anti-trend” bølge, som paradoksalt er en trend. For nogle brands kan det være helt rigtigt at holde på sit DNA for andre helt fatalt. Det kommer helt an på hvilket kundesegment brandets DNA rammer. Rammer det den klassiske kunde er de nyeste trends kun aktuelle i forhold til at finde de nye mikro-detaljer, som kan bidrage med langsom udvikling af den klassiske garderobe. Er dit brand derimod stilorienteret bliver det mere vigtigt at følge kommende trends for at opfange de trends som kan bidrage med den nye farve, silhouette eller style, som opdaterer Hos SPOTT arbejder vi med at matche trends til de rette kundetyper, så trends giver business for dit brand. Det er SPOTTs how to guide om, hvordan man omsætter trend til business.

I øvrigt har en netop udkommet fashion trendrapport fra Google konkluderet, at der er allerede nu er nedgang på søgningen af ordet ‘normcore’. Læs hele rapporten her

By | 2015-04-29T07:56:35+00:00 29. April, 2015|Mode, Trend|0 Comments

About the Author:

Anja har i knap 10 år arbejdet som kommerciel trendrådgiver. Hendes baggrund er en kandidatgrad i kommunikation med mode, retail og forbrug som speciale. Hun er forfatter til bogen “Skab god kemi med dine kunder”, og har arbejdet med trends og kommunikation på flere fronter: som konsulent, udvikler, redaktør og foredragsholder.

Leave A Comment